ASEA®, peneraju kesihatan global dalam teknologi redoks, menganjurkan acara bersemuka pertamanya untuk meraikan pertumbuhan pesat pasaran Malaysia dan Singapura.

Pengasas ASEA, Tyler Norton menyatakan keterujaan apabila pertama kali memasuki pasaran Malaysia dan Singapura dan yakin akan kualiti pasaran di negara ini.

“Tiada apa-apa yang boleh menggantikan pertemuan dengan rakan sekerja dan pelanggan kami secara peribadi selepas dua tahun mengenali mereka dan berkembang bersama mereka.

“Kami melihat potensi sedemikian dalam komuniti Asia Tenggara dan tidak sabar untuk terus berkongsi produk redoks yang mengubah hidup kami untuk menjadi kekuatan untuk kebaikan di Malaysia dan Singapura,” katanya kepada media.

Acara itu akan turut meraikan barisan pimpinan yang berjaya membina perniagaan jualan langsung di kedua-dua negara, serta pendidikan produk untuk produk redoks semasa. Asea turut berbesar hati membuka pejabat rasmi demi menawarkan ruang pertemuan antara pemimpin dan pengguna.

Memanfaatkan pengetahuan sains, ASEA menawarkan produk untuk pasaran yang menggunakan molekul semula jadi kepada tubuh manusia yang menyokong fungsi selular.

Teknologi isyarat redoks yang dipatenkan menyokong pembaharuan dan komunikasi selular semulajadi badan serta memberi isyarat peraturan laluan genetik, menyokong kesihatan dan fungsi badan.

Pada masa ini, teknologi isyarat redoks tersedia dalam tiga produk pertama untuk pasaran:

ASEA® Redox Cell Signaling Supplement, suplemen cecair utama syarikat; RENU28®

Revitalizing Redox Gel, gel yang melawan penuaan, meremajakan selular untuk seluruh badan;

dan RENUAdvancedTM Intensive Redox Serum, penjagaan kulit anti-penuaan ultra pekat.

ASEA turut menawarkan produk kesihatan selular lain yang melengkapkan sistem penjagaan kulit RENUAadvanced serta suplemen pemakanan untuk memperkasakan potensi sel, badan dan kehidupan anda untuk merasakan yang terbaik.

Ditubuhkan pada 2010, ASEA kini beroperasi di 33 pasaran antarabangsa. Untuk maklumat lanjut tentang produk ASEA atau peluang perniagaan yang disertakan, lawat ASEA Cellular Health.