SULTAN Johor, Sultan Ibrahim Almarhum Sultan Iskandar berkenan menerima menghadap bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob, semalam.

SULTAN Johor, Sultan Ibrahim Almarhum Sultan Iskandar berkenan menerima menghadap bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob, semalam.

Perkara tersebut dimaklumkan Ahli Parlimen Bera itu dalam hantaran di Facebook.

Menurut Ismail Sabri, sesi menghadap itu berlangsung di Istana Danga, Johor Bahru, petang semalam.

Beliau berkata, sesi menghadap itu adalah bersempena percutiannya dan keluarga ke Johor Bahru.

Ismail Sabri memaklumkan, sesi menghadap itu amat bermakna apabila dapat mendengar titah pandangan serta nasihat Sultan Johor sambil bertukar buah fikiran.

Baca artikel berkaitan: Ismail Sabri sedia berundur daripada arena politik

“Menjunjung kasih Sultan Ibrahim atas limpah perkenan menerima patik kunjung menghadap di Istana Danga, Johor Bahru pada petang semalam.

“Setiap kali ke Johor, menjadi satu kemestian bagi saya menghadap Tuanku Sultan dan sesi menghadap kali ini adalah bersempena percutian saya dan keluarga ke Johor Bahru.

“Saya mendoakan Duli Tuanku serta seluruh kerabat diraja sentiasa dilimpah rahmat dan dipayung berkat serta dikurniakan kesihatan juga kesejahteraan,” katanya dalam hantaran tersebut.

Jadikan UtusanTV ‘shortcut’ muka depan telefon anda!
Ikuti langkah ini:
Langkah 1: Layari utusantv.com
Langkah 2: Klik pada logo UtusanTV di bahagian atas skrin
Langkah 3: Klik pada 3 titik di penjuru atas kanan (atau penjuru bawah kanan) telefon anda
Langkah 4: Klik ‘Add to Homescreen’

Jangan lupa ikuti akaun media sosial kami di TikTokFacebookTwitterInstagram & Telegram