vivo, tampil dengan siri terbaharu telefon pintar berprestasi tinggi dengan dengan penambahan pakar potret tahap perdana terkini kepada siri V. Dilengkapi dengan Sistem Potret Cahaya Aura yang eksklusif, reka bentuk warna yang bergaya, cip 4nm berprestasi tinggi dan skrin melengkung 3D, vivo V27 adalah telefon pintar lengkap untuk pengguna yang ingin merakam setiap detik kehidupan mereka yang mengujakan.

vivo V27 direka dengan mengambil kira gaya hidup bergaya penggunanya. Kamera perdana dengan Sistem Potret Cahaya Aura meningkatkan pengalaman fotografi melalui integrasi fotografi optik dan pengkomputeran.

Telefon pintar ini turut dilengkapi dengan Video Malam Super dan Penstabil Imej Hibrid (OIS + EIS) yang membolehkan pengguna merakam video dengan butiran yang terang dan jelas dalam persekitaran yang gelap.

Warna telefon pintar baharu ini lebih memukau dan menarik, dengan setiap satu menawarkan pengalaman visual yang berbeza dengan mempergunakan Kaca Zamrud dan Kaca AG Fluorit. Cip 4nm generasi baharu memacu prestasi berkuasa peranti dan meningkatkan pengalaman pengguna. vivo V27 juga mempunyai skrin melengkung 3D 6.78” dan dilengkapi dengan hayat bateri yang tahan lama.

Menurut Ketua Pegawai Eksekutif vivo Malaysia, Mike Xu, telefon pintar siri V terkenal dengan keindahan estetiknya dan vivo meneruskan inspirasi dengan menggunakan Kaca Zamrud dan Kaca AG Fluorit pada siri terbaharu ini.

“vivo sentiasa berusaha untuk membangunkan teknologi terkemuka seperti Sistem Potret Cahaya Aura dalam telefon pintarnya untuk meningkatkan prestasi dan pengalaman pengguna. vivo V27 terbaharu dilengkapi dengan kamera perdana, keupayaan video dan cip 4nm berprestasi tinggi yang akan membantu pengguna yang menjalani kehidupan sosial yang aktif merakam dan berkongsi detik istimewa.

“Telefon pintar siri V terkenal dengan keindahan estetiknya dan vivo telah meneruskan inspirasi inovatif ini dengan menggunakan Kaca Zamrud dengan kesan perubahan warna dan Kaca AG Fluorit pada vivo V27. Memandang ke hadapan, vivo akan terus melangkaui sempadan dengan telefon pintarnya untuk memastikan pengguna menikmati pengalaman telefon pintar terbaik.”

vivo V27 boleh didapati dalam dua varian dan berharga RM1,799 untuk 8GB+256GB dan RM1,999 untuk 12GB+256GB.