PELAKON Joey Daud mengaku berselisih faham sehingga berlaku pergaduhan dengan Danial Zaini ada pertelingkahan bersama pelawak, Danial Zaini seperti mana video yang tular baru-baru ini.

Menurut Joey atau Zulkifli Daud menerusi menerusi hantaran video yang dimuat naik di Tiktok miliknya, dia mengaku individu tersebut adalah dirinya.

Jelas Joey yang juga seorang pelawak, perkara tersebut sudah diselesaikan antara mereka namun dia tidak menjelaskan secara terperinci tentang kes tersebut.

“Di sini saya ingin menjelaskan kepada semua dan wartawan satu Malaysia serta yang ingin tahu tentang kejadian saya di tempat letak kereta bersama Danial.

“Ada insiden kecil yang berlaku. Saya dan Danial dah selesai. Jangan risau, semua dah selesai,” ujarnya.

Usai itu, Joey meminta maaf kepada semua pihak termasuk netizen dan pihak media kerana telah meninggalkan tanda tanya mengenai insiden tersebut.

“Saya memohon maaf kerana memberi impak kerisauan yang besar kepada semua kerana ramai yang ingin tahu dan bertanya kepada saya.

“Sekali lagi saya cakap, saya dan Danial dah selesai dan saya minta maaf sekali lagi,” katanya.

Terdahulu, video berdurasi satu minit satu saat itu tular di media sosial memaparkan pelawak berkenaan melakukan kekerasan terhadap individu yang melanggar keretanya.

Sebelum berlakunya ketegangan, individu terbabit kelihatan membuat provokasi terhadap pelawak tersebut dan dia sempat menjengah ke bahagian kanan keretanya.