PIHAK penganjur RR Brothers Studio memutuskan untuk menangguhkan penganjuran konsert penyanyi Indonesia iaitu Sabyan & Seventeen yang sepatutnya berlangsung pada 15 Oktober ini di Axiata Arena, Bukit Jalil, Kuala Lumpur.
Berikutan faktor masa serta durasi persediaan yang agak pendek dan diikuti juga dengan pilihan raya yang akan berlangsung kelak, pihak penganjur mengambil keputusan untuk menangguhkan konsert ini sehingga November nanti.
ARTIKEL BERKAITAN: Anda peminat Sabyan & Seventeen? Haa! Kalau macam tu, jangan lepaskan peluang untuk menonton konsert mereka Sabtu ini!
“Tarikh baru akan diumumkan kelak oleh pihak penganjur.
“Kami memohon maaf atas kesulitan dan mengucapkan jutaan terima kasih buat para media yang telah membantu menyebarkan berita tentang konsert ini. Nantikan pengumuman tarikh baru kelak,” ujar Jimmy Edward mewakili pihak penganjur.

