Pelakon popular Puteri Sarah Liyana,37, yang ketika ini sedang sibuk menjalani penggambaran drama baharu berjudul Hijrah Jannah.
Kongsi isteri pertama kepada pengarah sensasi Syamsul Yusof itu, dia memegang watak sebagai wanita psiko bernama Munirah.
Menerusi entri di Instastory, pelakon berusia 37 tahun itu berharap watak tersebut hanya kekal di set penggambaran dan tidak terbawa-bawa ke dunia realiti.
“Karakter Munirah is psiko b***h! Harapnya tak terbawa ke dunia sebenar Puteri Sarah,” tulisnya.
Jelas Sarah, watak Munirah itu sendiri menggambarkan karakter sebenar orang ketiga atau wanita penyondol dalam rumah tangga individu lain yang hidup berpoligami.
Selain Sarah, barisan pelakon lain yang turut sama menjayakan drama tersebut ialah Remy Ishak, Daniella Sya, Aida Khalida dan ramai lagi.