PENYANYI Janna Nick yang sebelum ini memberi bayangan sudah putus cinta dengan teman lelakinya, Dini Schatzmann sekali lagi mencuri perhatian warganet.

Menerusi kemaskini terbaharu di Instagram, Janna atau Nurul Janna Muner,27, memuat naik kapsyen berbunyi “Jika ia memusnahkan kamu, jadi itu bukan cinta (If it’s destroying you, then it’s not love).

ARTIKEL BERKAITAN: Janna Nick beri bayangan hubungan cinta dah berakhir, ‘unfollow’ Instagram Dini Schatzmann – “Kepada kamu, mogakan berbahagia…,”

Malah, keberadaan Janna ke Rome, Itali ketika ini dianggap sebagai satu cara untuk dirinya mengubati kesedihan selepas dikecewakan.

Sebelum ini, penyanyi Gatal itu ada memuat naik satu hantaran di Instagram seolah memberi gambaran cintanya bersama Dini sudah menemui titik noktah.

Sehingga kini, Janna dan Dini tidak menjawab sebarang panggilan atau kiriman WhatsApp daripada pihak media yang ingin mendapatkan kenyataan mereka.

Namun, ada komen-komen liar daripada netizen mengatakan ia hanyalah sekadar gimik sebelum pasangan itu ingin melancarkan karya terbaharu. Pun begitu, tidak dapat dipastikan kesahihan dakwaan itu.